Bergman Illustrerat vill kommunicera på ett medvetet sätt och har alltid med sig ett reflekterande kring genus, normer, jämställdhet och miljö.

Besöksadress: Västmannagatan 56, Odenplan / Stockholm

  • b-facebook
  • Instagram Black Square

ILLUSTRATION

Jag ritar åt läromedelsförlag, förlag, företag och organisationer. Mina illustrationer förenklar och lättar upp din information så att alla kan förstå. Jag driver också egna projekt där jag illustrerar till pysselböcker, böcker och annat kul.

ILLUSTRATION & ANIMATION

Jag ritar och illustrerar åt läromedelsförlag, förlag, tidningar, företag och organisationer. Jag gör även rörlig grafik och animation för sociala kanaler och webbsidor. Jag ritar ofta i egna projekt, som till exempel Pysselboken Flyktfåglar som inleddes som ett eget projekt med Viveca Nordlander och fortsatte med att Röda Korset tog över distributionen av boken / projektet >>

TIDNING & NYHETSBREV

Jag hjälper er skapa en tidning från grunden med designmallar för alla typer av sidor i tidningen. Jag kan också hjälpa er med er tidningsproduktion och och göra löpande layout. 

Har ni behov av hjälp med att producera ert nyhetsbrev så kan jag hjälpa er med det.

GRAFISK DESIGN & IDENTITET

Jag definierar och skapar rätt design för just ert budskap som stärker ditt budskap och hjälper dig att nå ut till din målgrupp. Jag hjälper er att ta fram produkter till ert event, mässa eller utbildning – rollup, bildvägg, presentationsmaterial, broschyrer, kataloger, årsredovisningar, tidningar etc.

FILM &  INFORMATIONSFILM

Jag och Olof Plym Forshell gör kortare filmer för sociala medier och webben. Vill du presentera ditt företag eller ditt event med en film? Eller kanske dokumentera din workshop och lägga ut den för de som besökte den? 
Vi tar hand om hela processen, från analys och kreativ idé till färdig film.